Andra skyttesporter

Varför inte samla kompisgänget och göra något roligt. Något som ni normalt inte gör. Paintball är en sport som kräver både precision, kondition och taktik. Två lag tävlar mot varandra och det gäller att skjuta motståndaren med färglada kulor. Själv ska man hålla sig undan och inte bli träffad. Det ät därför viktigt att laget är överens om taktik och hur det ska läggas upp. Paintball kan spelas av alla och är en uppskattad aktivitet för kompisar, en förening eller helt enkelt en möhippa.

Airsoft är liknande paintball förutom att det inte är lika färgglatt. Det spelas av många som en form av motion. Det är helt lagligt att äga en airsoft eller paintballpistol själv. På ett enkelt sätt går det att sedan samlas i skogen och börja skjuta på varandra. Många upplever en känsla av att bli barn på nytt och en enorm glädje. Absolut värt att testa och uppleva hur det är.

Kanske du är en av alla de som inte hittat just din motionsform. Då kan detta vara ett bra alternativ bara du är beredd på att få springa, hoppa, och ducka. Upplev adrenalinet pumpa och känn spänningen. Vart är din fiende och vem kommer att vinna kampen?